Vedrørende toppsikring

Alle som har toppforsikring i Vår bank og forsikring og som har mottatt krav om innbetaling bes om å gjøre følgende, uavhengig om de har kontaktet Vår tidligere:

Noter ned navn og adresse, samt polisenummeret og send det til meg. Har du kravet så sender du med det også. Jeg vil samle dette og sende det til Vår.

Dette vil lette oversikten i Vår bank og forsikring slik at vi slipper unødvendige krav o.l. Har du allerede betalt, skal Vår betale pengene tilbake.

Tariff-info

En liten info vedrørende tariff 2000. I dag har bedriften sendt ut info om oppgjøret. De viser til resultatet og iverksetter lønnsjusteringen som ligger i tilbudet fra og med Juli-lønn. Dette har de anledning til så lenge noen av foreningene har godtatt tilbudet.

Det har ikke kommet noen signaler fra bedriften om at de er villige til å komme oss i møte på noen områder. Både Vardheim og Bendiksen har reist på ferie, så om noe vil skje i den nærmeste tiden er usikkert. Det bedriften som har brutt forhandlingene og det er de som nå må komme på banen skal det skje en utvikling.

Fortsatt god sommer, hilsen Hallgeir


Nopef Avd. 14
3960 Stathelle
Tlf. 35577000
nopef@bitjungle.com